فواید روغن آواکادو برای پوست و مو

#

 

روغن آواکادو نیز مانند میوه آواکادو حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب ضروری و نیز انواع ویتامین­هاست. در واقع حاوی موادی است که در تغذیه درونی­ترین لایه‌های پوستی و در نتیجه در پیشگیری از پیری پوست بسیار مؤثرند.

روغن آواکادو از بافت گوشتی این میوه استخراج می‌شود که برخلاف هسته داری مواد مغذی بسیاری‌ است. مکزیکی‌ها در گذشته بافت این میوه را به شکل مرهمی برای زخم­ها و بریدگی­ها و نیز برای حفاظت از بخش خارجی پوست در برابر بادهای گرم و خشک، استفاده می­کردند.

برای تهیه روغن، این میوه را در سرما و در حرارت بسیار پایین سانتریفیوژ می­کنند، سپس برای اینکه ناخالصی­ها و بوی بد از آن دور شود، روغن بدست آمده را از صافی عبور­می‌دهند.

روغن آواکادو خاصیت نرم­کنندگی دارد و به همین دلیل برای پوست­های خشک و آسیب دیده بسیار مفید است. این روغن به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی و نیز احیاکنندگی، در مداوای پوست­هایی که دستخوش مشکلات بلوغ هستند بسیار مؤثر است. در مقایسه با روغن زیتون، این روغن غلیظ‌تر است، کاملاً با مواد دیگر ترکیب می­شود و به آسانی در پوست نفوذ می‌کند. تمام این خصوصیات روغن آواکادو را تبدیل به عنصری اصلی در ساخت محصولات زیبایی و آرایشی و نیز داروهای مربوط به پوست و مو کرده است.

روغنی که از بافت گوشتی آواکادو استخراج می‌شود، روی پوست دوامی ندارد و به سرعت جذب می­شود. این روغن منبع غنی ویتامین E است و به همین دلیل در واکس مو بکار می‌رود و آنرا از اکسیداسیون حفظ می­کند. روغن آواکادو خصوصیات دیگری هم دارد که باعث شده پایه اصلی بسیاری از صابون‌ها و مواد آرایشی بهداشتی باشد. با برخی از خصوصیات این روغن بیشتر آشنا شوید:

روغن آواکادو، روغنی آرام­بخش و بسیار مغذی:

آواکادو حاوی ۲۵ درصد لیپید یا همان چربی و مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نشده­است که برای پوست بسیار مفیدند. پالمیتولئیک اسید که شبیه به سبوم یا چربی طبیعی پوست است، در این روغن وجود دارد و با ساختار پوست ما کاملاً مطابق است. این اسید با محکم کردن سد هیدرولیپیدی، اپیدرم یا همان سطحی‌ترین لایه پوست را مستحکم می‌کند و به این ترتیب درخشش و شادابی و آب زیر پوستی بهبود می‌یابد. ویتامین E موجود در این روغن از تجمع سلول‌های مرده جلوگیری کرده و مانع پوسته پوسته شدن پوست می‌شود. خاصیت تسکین دهندگی این روغن، انقباضات پوستی را به حداقل می‌رساند و پوست را که ممکن است در اثر خشکی، زبر و خشن شده باشد، به کمک اسید اولئیک موجود در خود، نرم و انعطاف‌پذیر می‌کند. این روغن همچنین تسریع کننده درمان بریدگی­ها و جای زخم­هاست. استفاده از این روغن در تسکین اگزما و سوختگی­ها نیز بسیار توصیه شده است.

روغن آواکادو، ضد پیری و منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها:

روغن آواکادو به علت غلظت بالای چربی­های صابونی‌شونده موجود در خود، این قابلیت را دارد که پوست را از آسیب­های ناشی از رادیکال‌های آزاد حفظ کند. از میان این نوع از چربی­ها می‌توان به ویتامین E یا توکوفرول، فیتواسترول‌ها و نیز کارتنوئیدها اشاره کرد. کارتنوئیدها، دسته‌ای از رنگدانه­ها هستند که نه تنها در جذب نور در گیاهان نقش بسیار مهمی دارند بلکه در رنگ پوست نیز بسیار مؤثرند بطوریکه باعث شفافیت پوست و تجدید و نوسازی آن می‌شوند. روغن آواکادو نیز ریز مغذی­های ضروری را به لایه درونی پوست می‌رساند. این ریز مغذی‌ها محرک کلاژن سازی هستند و سیستم دفاعی پوست را تقویت می‌کنند.

روغن آواکادو در سطح پوست یا اپیدرم باعث نرم و لطیف شدن پوست می‌شود و از آن در برابر فشارها و آسیب‌های خارجی محافظت می‌کند. اما بافت سبک و ظریف این روغن به شکلی است که باعث چرب شدن بیش از اندازه پوست نمی‌شود و حتی می‌تواند در اطراف چشم‌ها که پوست لطیف­تری دارد، مورد استفاده قرار گیرد.

منبع:

http://www.topsante.com/beaute-et-soins/beaute-au-naturel/les-ingredients-naturels/les-bienfaits-de-l-huile-d-avocat-pour-la-peau-et-les-cheveux-610945

نوشته های مرتبط

u

ارسال یک دیدگاه